Då vi tillverkar måttbeställda målardukar på beställning finns inga priser på hemsidan. För att få en exakt prisuppgift ber vi er därför kontakta oss via vårt kontaktformulär på kontaktsidan eller ringa oss på telfonnummer 0502-13034.

Frakter baseras på vikt och skrymm. Stora uppspända målardukar och kilram över 150 cm går inte skicka till Dhl:s utlämningsställen och blir därför dyrare att frakta.

Kontakta oss för fraktkostnad.

Betalning sker genom faktura.

Leveranstiden varierar men är vanligtvis 3-10 arbetsdagar.

Integritetspolicy

Personuppgiftsansvarig

Hökensås Målarduk är ansvariga för de personuppgifter som lämnas till oss. Vi ansvarar för att de endast används för avsett ändamål. Vi skyddar dem även mot obehörig åtkomst och användning.

Behandling av personuppgifter

Vi samlar bara vanliga företags/personuppgifter såsom namn, referens (för- och efternamn), e-post, organisationsnummer, adress, postnummer, ort, land och telefonnummer endast för att kunna ta emot och slutföra dina beställningar. Som personuppgiftsansvarig har vi ansvaret för att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och att GDPR följs. 

Vår samarbetspartner är DHL som hanterar personuppgifter korrekt.

Har vi inte fått in någon ny order inom 12 månder kommer era uppgifter gallras bort från våra system.

Du har rätt till:

Du ska enkelt kunna ändra era uppgifter. Tag gärna kontakt med oss för att få reda på vilka uppgifter vi har.

Du ska kunna bli borttagen som kund med undantag; när du har en pågående order som ännu inte har skickats eller delvis har skickats, eller har en obetald skuld hos oss. Kontakta oss i första hand via mejl hokensasmalarduk@telia.com för att bli borttagen.